TrueStreetCars.com - View Single Post - Cel light p0340... Help!
Forgot?
Create Account >> Home Forums Pictures Vendors Garage Today's Posts Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

Thread Title: Cel light p0340... Help!
View Single Post
Old 12/22/10, 07:44 PM   #6 (permalink)
evo8 (OP)
 
evo8's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,322
HP: 10000/633790 [?]
Originally Posted by CobraSSx View Post
If none of those things you did worked then it might be something with the mechanical portion of it, such as the clearance the sensor has. Check also that the wires to the plug aren't loose inside the fitting and are sitting okay in there (check the inside of the plug as well). Normally there shouldn't be any clearance issues unless if something really fucked up bad inside. Is your camshaft sensor a sensor with a plate that bolts onto the covers/head?

Also what was the p1602 labeled as?
a P"1"xxx is a dealer code and is car specific so searching the web doesn't always give answers.
Plug is good cause that's how I did the circuit test. I checked clearance between sensor and cam notch and there is barely clearance between the two.
Sensor bolts onto head.
A p1xxx code usually is a dealer code. But when ingot the code read it came back as a tcm/ECM. So I replaced ECM and that code went away.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

2005 Evolution VIII
evo8 is offline   Reply With Quote Jump To Top Of Page
 



vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd. | Questions | Contact Us | Terms of Service | Privacy Policy